BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Jumaat, April 2

Perginya sebutir bintang

Pelawak dan dan penyampai radia popular ERA FM Din Beramboi @ nama sebenarnya Mior Ahmad Fuad Mior Badri,44 di sahkan meninggal dunia sekitar jam 12/35mlm tadi di hospital Selayang.

Allahyarham di masukkan ke wad rawatan rapi(ICU)pada petang isnin lalu kerana di syaki terkena kencing tikus(leptospirosis) Kemudiannya disahkan menghidap dengue shock syndrome(denggi berdarah)


Mmg koi terkejut sgt la dngo berite ni.sb koi mmg suke sgt dgn lawak2 die.tak kira lah dlm rancangan apa pun.Dia jadi pengkritik dlm rancangan raja lawak musim yg lepas pun tak kering gusi koi suke..Arwah memang seorg yg kelakar dan periang.

Tapi itulah dah namanya ajal.Ajalnya sampai ketika persada seni tanahair masih memerlukan beliau..Al-Fatihah dan semoga rohnya di cucuri rahmat dan di tempatkan di kalangan orang2 yg beriman..Takziah utk keluarga Allahyarham...

"Dari ALLAH kita datang dan kepadaNya kita kembali"


1 ulasan:

relevan berkata...

Takziah dan Al Fatihah..