BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Isnin, April 5

Aku sayang mak aku





aku sayang ngat mak aku.i bet sume org pun cmtu gak kan.Mungkin aku gini sb bru blik dr jupe mak.ngabehkan mase seharian bgosip2 dgn mak..hoho..Tapi actually ari2 aku nak cite psl mak aku,tp nanti korg bosan plop dak...tak pun aku kena namakan blog nih.blog anak2 sayangkan mak..hehe..

Aku paham kenapa Allah marah kalau anak2 derhaka kat mak.Well kt ayah pun.Tapi dalam islam kan mak ni lebih sket..sket je,ayah jgn jeles pulak..haha..
i mean dr dia ngndungkan kita 9bulan,meneran kita kuar smp bertarung nyawa.jaga kita dari kecik smp besar..ayah juga ya..hehe.

Dalam hidup aku nih,mak aku sorg nih la yg leh wat aku menangis dgn mudahnya.Mungkin sb aku sayang die sangat2 kot.Sayang sgt sampai aku rasa aku malas nak pikir mende akan berlaku in the future.Aku tak nak kehilangan mak aku,tapi siapa aku kan?Aku kena redha dengan apa2 yg Tuhan tentukan.

Owh lupa lak..Nama mak aku SAPIAH BINTI AHMAD.She's a great.i bet semua ibu pun sama :) Walaupun aku tahu mak aku takkan baca pun blog aku ni..hehe tapi aku nak mak tahu yg aku syg sgt kat mak.Walau betapa gembiranya mak dalam dunia ni,aku takkan berhenti cuba utk buat mak merasa perasaan gembira yg paling maksima..luv u mom..

lagu ni aku tujukan utk sume ibu2 ok..
p/s: Buat ayah juga...:)



2 ulasan:

relevan berkata...

Uiks nama mak kome pun Sapiah.. tapi Sapiah binti Ngah..

Azie berkata...

releven_iye?hehe..sama nama la plop..